Dominatia Barcelonei se termina


Dominatia Barcelonei se termina

images (1)Jorge Valdano, fost jucator si antrenor al celor de la Real Madrid, sustine ca autoritatea Barcelonei in La Liga ia sfarsit, in timp ce Real Madrid devine din ce in ce mai buna, conform goal.com.

 

Valdano sustine ca madrilenii sunt favoriti in meciul cu extraterestrii din acest weekend. ,,Acest meci o pune pe Madrid ca favorita pentru prima data dupa foarte mult timp. Madridul creste si se simte ca si cum Barcelona se apropie de sfarsitul acestui ciclu.”, declara Valdano.

 

Fostul atacant de la Real recunoaste ca Gerardo Martino dispune de un grup exceptional de jucatori. Cu toate acestea, el crede ca gigantii din Catalunia nu vor mai avea o asemenea echipa de talente niciodata, amintind de Balonul de Aur din 2010, unde Messi, Xavi sau Iniesta au obtinut locurile fruntase, alaturi de Cristiano Ronaldo.

 

,,Clubul a parcurs un miracol cu aceasta generatie, dar nu se poate repeta. Nu am vazut niciodata o scoala (de fotbal) care sa ia si aurul, precum si argintul si bronzul, si nici nu vom mai vedea aceasta vreodata.”, a declarat argentinianul.

 

Referitor la Neymar, Valdano a declarat ca brazilianul are un complex deoarece joaca alaturi de Messi.

 

Meciul Real Madrid-Barcelona se va juca duminica de la ora 22:00, ora Romaniei. Aceasta partida poate fi decisiva in deznodamantul campionatului Spaniei.

 

 Scris de Vlad Farcane