Dirk Kuyt, înapoi în Premier League?


kuyt_sevinc09West Ham United îl doreşte pe Dirk Kuyt, atacantul celor de la Fenerbahce Istanbul, titrează transfermarkt.co.uk. Temându-se de retrogradare, Sam Allardyce, managerul „ciocănarilor” vrea să-l aducă pe experimentatul olandez pentru a întări atacul echipei sale.

Dirk Kuyt are 33 de ani, iar experienţa sa în fotbalul său englez, dobândită pe când era un adevărat star la Liverpool, ar putea ajuta echipa din Upton Park în lupta pentru evitarea retrogradării. Sam Allardyce nu are prea multe soluţii în atac, Andy Carroll şi Marco Borriello fiind singurele vârfuri autentice din lotul grupării. Aceştia însă nu s-au acomodat cu echipa; fiind proaspăt veniţi ei nu sunt, deocamdată, la nivelul aşteptărilor.

Utrecht, Feyenoord, Liverpool şi Fenerbahce sunt echipele la care a jucat Dirk Kuyt în cariera sa, pentru naţionala Olandei având 98 de prezenţe şi 24 de goluri înscrise. În 676 de partide jucate în toate competiţiile, olandezul a marcat nu mai puţin de 245 goluri.

West Ham United se află pe poziţia 14 în Premier League, iar echipele urmăritoare îi suflă în ceafă fostei echipe lui Răzvan Raţ.

articol scris de Raymond Fustos