Diferenta dintre pariori online si pariori offline

Diferenta dintre pariori online si pariori offline

Desi pariurile online au aparut de peste un deceniu, multa lume este fidela inca pariurilor offline, gasite la agentiile de cartier. In general, persoanele care calca in aceste agentii sunt persoane trecute de varsta a doua, insa mai vedem uneori si tineri care, terminand serviciul sau facultatea sau, pur si simplu, dorind sa faca o plimbare, se grabesc sa ”depuna icre”, cum se spune in limbaj parioristic.

De ce aleg acestia pariurile offline in detrimentul celor online? Daca in cazul persoanelor in varsta sa zicem ca intelegem acest aspect, incercam sa gasim raspunsuri pentru celelalte categorii de varsta. Aici poate fi vorba despre nostalgia vremurilor de demult, despre miscare in aer liber, comunicarea cu alte persoane care impartasesc aceeasi pasiune. Mai poate fi vorba, de asemenea, de neincrederea in serviciile online sau, pur si simplu, de o strategie de a nu investi atat de multi bani, lucru pe care probabil l-ar face la pariurile online, acolo avand posibilitatea de a paria pe orice sport, in orice moment.

In concluzie, diferenta dintre pariori online si pariori offline este una vizibila in timp si ea poate tine si de mentalitate sau, mai degraba, de prudenta.

Pe de alta parte, cel ce alege pariurile online se bucura de confortul de a nu se deplasa din propria locuinta pentru a plasa un pariu, insa nu doar atat. Spre deosebire de pariurile offline, cele online dispun de multe beneficii, cum ar fi: bonusuri la inregistrare, promotii sau diversitatea mare de pariuri inainte de inceperea unui meci, dar si de pariuri live.

Daca vorbim de bonusuri la inregistrare, nu avem cum sa nu amintim de Netbet, casa de pariuri care ofera cel mai mare bonus la inregistrare. Aceasta mai este cunoscuta si pentru promotiile pe care le ofera aproape saptamanal, insa si pentru varietatea pariurilor live sau chiar pentru transmisiunile directe.

Asadar, daca ne permiteti un joc de cuvinte, putem spune ca diferenta dintre pariori online si pariori offline este pozitiva, in sensul ca pariurile online au mai multe avantaje. Aceasta este insa doar parerea noastra. Puteti sa va convingeti si voi, inregistrandu-va la o casa de pariuri online, pentru a compara mai apoi beneficiile celor doua tipuri de pariuri.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Olanda – Anglia: cotele la pariuri Defensiva surprinzator de puternica pentru ambele formatii Vineri, incepand cu ora 21:45, echipa ce a ratat prezenta la doua turnee finale la rand, Olanda, va da piept cu reprezentativa Angliei, intr...
Germania – Spania: cotele la pariuri Duelul ultimelor doua campioane mondiale Vineri, incepand cu ora 21:45, vom avea prilejul de a vedea la lucru ultimele doua campioane mondiale. Vorbim, evident, despre Germania si Spania, in Romania ...
Pariază pe câștigătorul Ghetei de Aur europene Gheata de Aur a Europei este un trofeu foarte râvnit în fotbalul de pe Bătrânul Continent. La un moment dat, România a contat la vârful ierarhiei, stabilind borne importante, surprinse în infograficul...