Diavolii au devenit îngerasi


Diavolii au devenit îngerasi

AFP 526850795 S SOC GBR GRProbabil cel mai intens derby din istoria Angliei, s-a terminat fara drept de apel in favoarea oaspetilor. Manchester United a infruntat-o pe Liverpool pe Old Trafford, intr-un meci in care diavolii rosii au incercat sa se apropie de o pozitie care sa îi duca într-o cupa europeana sezonul viitor. Meciul s-a terminat 3-0 pentru cormoranii lui Brendan Rodgers. In acest moment, Liverpool se afla pe locul secund, in timp ce Manchester United doar pe locul 7. Aceasta este cea mai slaba clasare a diavolilor din nord-vestul Angliei din ultimii 20 de ani.

Ultima data cand Liverpool a terminat in fata celor de la United in clasament, se intampla in sezonul 2001/02. Cormoranii pot produce surpriza in acest sezon daca reusesc sa castige primul titlu in noul format din campionatul englez. ,,Ne vom bucura in seara aceasta, dar trebuie sa trecem peste acest meci cat mai repede. Am aratat astazi ca suntem cu adevarat pretendenti la titlu si vom lupta pana la final.”, a declarat capitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, pentru mirror.co.uk. Gerrard a reusit sa marcheze de 2 ori din 3 executii de la 11 metri, in timp ce Suarez a marcat o data. Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, este convins ca echipa sa a devenit a doua cea mai iubita echipa din Anglia.

Atat Liverpool, cat si Manchester United mai au de jucat 9 meciuri pana la finele sezonului, fiecare echipa avand cate un meci restant. Cu toate acestea, ochii sunt atintiti asupra atacului din Merseyside(Suarez si Sturridge) si asupra capacitatii lor de a aduce primul titlu pe Anfield.

Scris de Vlad Farcane