Di Maria, aproape de PSG!


imagesAngel Di Maria este aproape să ajungă la Paris Saint-Germain, notează ziarele spaniole El Confidential şi AS. Mutarea s-ar putea concretiza pentru circa 60 de milioane de euro, în condiţiile în care Gareth Bale i-a luat faţa celui poreclit „El Fideo” în angrenajul grupării de pe „Santiago Bernabeu”.

O eventuală plecare a internaţionalului argentinian de 26 de ani ar putea stârni pregătirile pentru aducerea lui James Rodriguez de la AS Monaco la Real, pentru o sumă totală de 75 de milioane de euro. Cu toate că Rodriguez a fost revelaţia turneului final din Brazilia, evoluţiile lui Di Maria i-au consolidat locul în echipa Madridului, astfel un rol important în aceste mişcări are şi cuvântul mijlocaşului de bandă al „Pumelor”.

Angel Di Maria a sosit la Real în 2010, atunci când a fost adus de la Benfica Lisabona. Încă nu se ştie sigur dacă acesta va juca diseară în marea finală cu Germania, în condiţiile în care n-a fost prezent pe teren în partida din semifinale cu Olanda, fiind scos de pe teren accidentat în meciul cu Belgia.

articol scris de Raymond Fustos