Despre Manchester United si David Moyes


Cu sigruanta Manchester United trece prin una dintre cele mai grele perioade!

Despre Manchester United in acest sezon s-a tot scris si probabil se va mai scrie foarte mult. Este un start prost in Premier League, asa cum „Diavolii” nu au mai avut din sezonul `89/90 iar antrenorul David Moyes sparge recorduri negative unul dupa altul:

– Prima victorie a celor de la Everton pe „teatrul viselor” dupa 21 de ani

– West Brom castiga pe Old Trafford dupa 35 de ani

– New Castle castiga acasa la Man U dupa 41 de ani

– Swansea castiga pentru prima data la Manchester

– Cel mai prost sezon din `90

Intrebarea logica ar fi : urmeaza al 6-lea record negativ?

rooney

Daca privim putin la Premier League atunci clar titlul pentru Manchester United este o misiune imposibila, chiar si un loc pe podium – conform specialistilor – pare o utopie!

In Champions League trebuie sa recunoastem ca Man U nu pare sa faca fata super-echipelor calificate in fazele superioare – deci iarasi : misiune imposibila

Atunci ce ar mai ramane ca si obiectiv realist in acest sezon pentru „diavolii rosii” ? –  Cupa

La prima vedere meci facil contra celor de la Sunderland care sunt clasati pe ultimul loc in Premier League. Probleme de lot au totusi cei de la Man u: Van Persie, Rio Ferdinand, Nani, Fellani iar Rooney inca nu se stie sigur daca va fi apt de joc.

Pentru pariori acesta este un meci greu, ce pariem aici? Poate Man U sa bata? Se vor incapatana cei de la Sunderland incercand sa scoata un rezultat bun in aceasta seara?

Primul gand ma duce la un pariu under 2.5 ( o victorie chinuita a celor de la man-u) dar cred ca totusi voi paria un PSF X!

Marcel Fulgusin(Marco)