Despre cum sa faci profit 3000 de lei in 15 minute si ultimul bilet al lui Dani pe azi


Astazi am avut parte de un lucru foarte interesant care merita un articol.  Astazi, Dani ne-a propus de dimineata un handicap pe Alba Iulia care a iesit fara prea mari emotii, doar in prima repriza am avut emotii. Apoi, a urmat o dubla pe baschet feminin si un single care urmeaza sa se joace de la ora 18:00.

Aici incepe comedia si de ce tot timpul voi sugera sa jucati online in locul caselor de pariuri offline.

Primul meci oferit de Dani de pe dubla iesise, Timisoara invingand-o pe Brasov si dandu-se peste 144 de puncte, pronostic castigator. Am mai fi ramas in overul de la Craiova-Alexandria. Aici incepe o mica comedie si despre cum echipa Ponturi Bune & Dani speculeaza greselile oferite de bookmakeri de multe ori.

Meciul a fost pus la live inainte cu cca 10 minute de a incepe meciul. Aici incepe partea interesanta..

Alexandria, echipa de pe locul 4, avea cota 1,50 la victorie contra Craiovei, o echipa care ia bataie de la mai toata lumea. Inainte de meci, intr-o declaratie pentru totalbaschet.ro, Janina Ninu, una din cele mai constante jucatoare ale partidei, a declarat ca singurul obiectiv pentru acest meci este sa joace cat mai bine si sa se antreneze pentru play-off, fiind constienta de faptul ca nu au sanse sa bata aici.

Echipa Ponturi Bune e mereu pe faza…

Ei bine, nu doar cota Alexandriei la victorie a luat-o razna. Si linia de under/over a luat-o razna RAU DE TOT. Inainte cu 6-7 minute de inceperea partidei, Dani a inchis biletul. De ce? De la linia de 133,5, s-a facut 155,5 !!!! Da, ati auzit bine. Am pus imediat un status pe pagina de facebook pentru ca toti pariorii sa inchida biletele si sa profitam de aceasta chestie. Zis si facut.

Despre cum sa faci profit 3000 de lei in 15 minute si ultimul bilet al lui Dani pe azi

Despre cum sa faci profit 3000 de lei in 15 minute si ultimul bilet al lui Dani pe azi

 

Ba mai mult, Dani a profitat din nou de aceasta rasturnare de situatie. A mizat 2000 de lei pe Alexandria, 1000 de lei x 1,50 si 1000 de lei x 1,57, inchizand biletele la 10 minute dupa ce le-a pus, facand un profit de 1000 de lei.

Ba mai mult ( 2 ), la scorul de 4-6, Dani a mizat 500 de lei ca Alexandria vor invinge la minim 21 de puncte @ 6.00. A inchis pariul la 2500 de lei. Inca 2000 de lei profit !

 

alexandria2

Ce vrem noi sa subliniem aici.

De multe ori se intampla astfel de chestii. Ba mai mult, over-ul initial de 133,5 puncte nu a iesit, Alexandria castigand partida in conditile in care Craiova a marcat putin peste 30 de puncte si Alexandria peste 70. Nu doar faptul ca poti inchide pariul oricand e un avantaj. Insa cand se intampla astfel de chestii, la offline pierzi, pe online castigi daca esti atent.

Mentionam faptul ca toti pariorii care au vazut postarea in primele 15 minute de cand s-a postat ( aproximativ 1000 de reach-uri am avut la acea postare in primele 15 minute, deci cca 1000 de oameni au vazut-o ), cam tot atatia au avut sansa sa inchida biletul daca ar fi pariat online.

De aceea, va invitam sa faceti un tur al caselor de pariuri online. Nu de alta, dar s-ar putea sa mai fie situatii de genul. 🙂 Si tot ce vrem noi, Dani, e ca toti sa castige.

 

1

unibet2 Pariaza acum
la Unibet
5stelenew
Recenzia Unibet
50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc.

2

sportingbet23 Pariaza
la Sportingbet
5stelenew
Recenzia SB
50% pana la 400 RON bonus de bun venit.

3

winmasters2 Pariaza
la Winmasters
4 stele jumatate
Recenzia WM
100% bonus de bun venit pana la 200 ron.

4

williamhill2 Pariaza
la WilliamHill
4 stele jumatate
Recenzia WH
Concursuri zilnice pentru cei mai inspirati pariori.

5

10betfoto Pariaza acum
la 10Bet
4 stele jumatate
Recenzia 10Bet
50% bonus pentru primul depozit pana la 200 euro.

6

betfairlogo Pariaza acum
la Betfair
4 stele jumatate
Recenzia Betfair
20 de euro pariu gratuit.

7

pp-foto Pariaza
la Paddy Power
4 stele jumatate
Recenzia Paddy
Pariu gratuit de 30 de lire.

Ba mai mult ( 3 ), Dani ne-a oferit ultimul pronostic al lui pe ziua de astazi. Este vorba de partida dintre Asesoft Ploiesti, campioana Romaniei si Energia Rovinari, echipa ce ne face cinste in EuroChallenge prin evolutii excelente.

energia2