De Boer, în continuare la Ajax!


1861730_w1Frank de Boer, managerul olandezilor de la Ajax Amsterdam, este încântat să rămână pe banca „lăncierilor”, titrează Mirror. În ciuda interesului a mai multor echipe, în special cel al lui Tottenham Hotspur, fostul internaţional olandez este fericit la gruparea de pe „Amsterdam ArenA” şi doreşte să continue proiectul început acolo.

„Mi se pare evident de ce aleg să continui la Ajax. Dacă vom menţine echipa unită, vom putea ţinti mai sus în următorul sezon. Cred că, în funcţie şi de componenţa grupelor, atingerea fazelor eliminatorii din Champions League este un obiectiv realizabil. Uitaţi-vă la Feyenoord, ei şi-au păstrat lotul de anul trecut şi au ajuns pe locul secund. Dacă le vom urma exemplul, vom putea avea ţinte din ce în ce mai îndrăzneţe”, este de părere Frank de Boer.

În cei patru ani petrecuţi la cârma lui Ajax, fostul jucător al unor echipe precum Barcelona sau Galatasaray a reuşit să câştige tot atâtea titluri, stârnind interesul mai multor grupări importante din Europa.

articol scris de Raymond Fustos