Data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada


Data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada

Data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada

Sursa foto: huff

Dupa cum ne-am obisnuit deja, cele doua zile de dinaintea ceremoniei de deschidere ale Jocurilor Olimpice sunt dedicate fotbalului.

Prima partida de fotbal se va disputa pe 3  spre 4 august la ora 00:00, ora Romaniei, cand echipa feminina a Suediei va intalni Africa de Sud. Ceremonia de deschiderea va incepe pe 6 august in jurul orei 06:00. In continuare vom mentiona data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada, insa o vom face doar pentru cei care au sanse serioase la calificare.

Inca din prima zi vor intra in concurs  spadasinele Ana Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop. Primele 3 runde, dar si sferturile de finala le vor disputa incepand cu ora 22:00, urmand ca semifinalele si finala sa o dispute in dimineata de 7 august, incepand cu ora 5:00.

Tot pe 6 august va avea loc prima runda la tenis si la tenis de masa, urmand ca in dimineata de 7 august, incepand cu ora 7:00, Dragulescu si Muntean, reprezentantii nostri la gimnastica, sa evolueze in calificari la individual-compus. In seara de 7 august va intra si Catalina Ponor in competitie.

Data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada este stabilita, insa exista probabilitatea sa fie  amanata din diverse cauze, cel mai des intarzieri ale celorlalte partide sau serii.

Asta se poate intampla si la canotaj, unde Romania va avea 5 echipaje, toate concurand pe 10 august. Ultima finala se va disputa pe 13 august.

Revenind la data de 7 august, sa spunem ca, incepand cu ora 23:00 va intra in arena Andreea Chitu, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice Europene la categoria 52 kg. Speram ca si in dimineata de 8 august, incepand cu ora 4:30 sa ne trezim sa o vedem, atunci avand loc reimperecherile, semifinalele si finalele. Ziua urmatoare va evolua, dupa acelasi program, Corina Caprioriu, la categoria 57 kg.

Pe 11 august, la 1:45 dimineata, Tibi Dolniceanu va incerce sa adauge o medalie scrimei romanesti, disputand primele 4 jocuri. Semifinala si finala o va disputa ceva mai tarziu, incepand cu ora 6:30.

Pe 11 august, la ora 5:00 dimineata, vom avea finala la individual-compus la gimnastica, unde speram sa il vedem macar pe Marian Dragulescu. O zi mai tarziu, la aceeasi ora matinala, Catalina Ponor speram sa evolueze in finala de la feminin.

Tot pe 11 august, incepand cu ora 22:00, echipa de spada a Romaniei va juca optimile si sferturile probei feminine, pentru ca incepand cu ora 1:00 in dimineata de 12 august sa dispute semifinala, iar la 6:00, speram noi, finala. Pe 12 august isi va incerca norocul si echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, desi este greu sa-ti impui jocul intr-un sport dominat de asiatici si unde chiar si alte echipe europene folosesc sportivi din Asia.

In mod special am lasat la sfarsit handbalul feminin, care ne-a impresionat placut atat la Campionatul Mondial de anul trecut, cat si la calificarile pentru Jocurile Olimpice. Romania va juca in grupa cu Angola, Brazilia, Muntegru, Spania si Norvegia, primele 4 echipe pasind in sferturi.

Data si ora la care vor evolua romanii la Olimpiada nu este foarte convenabila si asta se observa cel mai bine la handbal, unde doar primul meci se joaca la 8:50 dimineata, in  7 august. Restul meciurilor Romaniei vor incepe la 0:30, 3:40 sau 5:40.

Sursa: nbcolympics