Cum sa rulati bonusurile la casele de pariuri

Cum sa rulati bonusurile la casele de pariuri

Fie ca este vorba despre bonusuri la inregistrare sau despre unele venite in urma unor promotii, cerintele de rulaj ale bonusurilor sunt aceleasi la o casa de pariuri.

Sa fim sinceri, aceste cerinte au scopul ca, mai devreme sau mai tarziu, sa iti ia toti banii din cont sau, cel putin, sa te impiedice sa obtii profit. De aceea, o sa va sugeram o idee despre cum sa rulati bonusurile la casele de pariuri. Teoretic, cel mai mare bonus vine in urma inregistrarii la acea casa de pariuri, bonus pe care ne vom concentra in acest articol. Daca sunteti incepator in pariurile online si nu aveti cont deschis la nicio casa, este si mai bine, fiindca puteti colecta toate bonusurile caselor de pariuri care au licenta in Romania.

Pentru inceput, ar trebui sa consultati toate casele online, care nu sunt foarte multe, ce-i drept. Asta pentru a vedea care sunt cele care ofera cele mai mari bonusuri. Va recomandam sa colectati intai cele mai mici bonusuri de inregistrare, dupa care sa ajungeti la cele mari.

Observam ca unele case ofera bonusuri la inregistrare dubland cel putin suma depusa, pe cand altele ofera drept bonus un pariu gratuit, suma rambursandu-se daca pariul respectiv este pierdut. Bonusul plus depozitul, respectiv rambursarea, trebuie rulate, in general, de 6 ori, cotele minime fiind pana in 1.8.

Cum sa rulati bonusurile la casele de pariuri asumandu-va putine riscuri sau chiar niciunul?

Este foarte simplu. Alcatuiti doua bilete, pe fiecare plasand optiunile opuse ale aceluiasi eveniment sportiv, fie ca este vorba despre tenis, baschet etc. Este foarte important ca acel eveniment sa aiba doar doua optiuni, iar pariul sa nu poata fi rambursat. Cel mai des intalnit astfel de pariu este numar goluri/puncte par/impar. Aici fiecare dintre cele doua optiuni ar trebui sa aiba cota minima 1.85, putand ajunge chiar la 1.9.

Sa luam exemplul casei Netbet, care ofera un bonus la inregistrare de 450 RON daca ati depus minim 400 RON sau de 350 RON daca ati depus 200 RON. Atentie, trebuie sa va inscrieti pentru a solicita bonus boosterul de pana la 250 RON.

Conditiile de rulaj aici sunt de 7 ori depozitul+bonusul. In conditiile in care dorim sa luam bonusul maxim,  de 450 RON, vom avea de rulat (400+450)*7 = 5 950 RON. Daca veti folosi metoda pe care v-am recomandat-o mai sus, veti imparti banca totala in doua si veti cauta un meci de volei, handbal, baschet, fotbal etc, in care ambele optiuni sa aiba cota minima 1.85. Asadar, vom plasa 7 pariuri.

  1. 425*1.85 = 786.25
  2. 393*1.85 = 727.05
  3. 363.5*1.85 = 672.4
  4. 336.2*1.85 = 621.97
  5. 311*1.85 = 575.35
  6. 287.5*1.85 = 531.8
  7. 265.9*1.85 = 491.9

Asadar, la finalul rulajului, daca veti gasi doar cote de 1.85 pe ambele optiuni opuse, lucru greu de crezut, veti ramane cu 492 lei. Nu uitati, investitia initiala a fost 400 RON. Astfel, veti avea un profit de aproape 100 lei.

Inregistrati-va la Netbet pentru a testa strategia!

Sigur, daca doriti ca dupa rulaj sa pastrati in cont intreaga valoare a bonusului, ar trebui ca biletele pentru care variantele sunt opuse sa aiba cota de 2.00. Aici evident ca intervine un factor de risc, insa nu foarte mare.

Astfel, puteti plasa doua bilete pentru un meci de handbal la care ambele echipe au cota 2.00 la victorie. Sansele sunt destul de mici sa se termine meciul  la egalitate. Alternativ, puteti plasa o partida cu doua variante care sa aiba cota 1.9, ca in exemplul de mai sus, iar pe fiecare dintre bilete sa alegeti unul sau doua meciuri cu o cota infima pentru a ajunge la cota totala 2.00. Strategia aceasta se poate folosi la orice bonus de inregistrare, promotie sau pariu fara risc, sansele de a pierde intrega suma de bani fiind destul de mici.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Acum ai cote pe reușitele lui Răzvan Marin în Belgia Cel mai bun fotbalist român în această iarnă, Marin nu lipsește din echipa lui Standard Liege. Mijlocașul a contribuit în acest sezon cu gol sau assist la fiecare 2 meciuri jucate, iar acum poți paria...
CFR Cluj – FCSB: cotele la pariuri Ardelenii trec printr-o perioada buna Meciul care va inchide cea de-a doua etapa a play-offului Ligii I se va desfasura duminica, incepand cu ora 20:45, intre CFR Cluj si FCSB, primele doua clasate. ...
Noul derby al României Duminică, de la 20:45 e meciul dintre primele două favorite la titlu. CFR Cluj și FCSB au luat de 6 ori titlul Ligii 1 în ultimii 10 ani, duelul lor devenind noul derby al României.CFR și FCSB au ...