Cu ochii pe NBA - Episodul 4 - Rezultatele pariurilor din NBA


Cu ochii pe NBA – Episodul 4 – Rezultatele pariurilor din NBA

Knicks a fost atat de aproape sa ne faca seara perfecta..am avut 2/3 si am fost atat de aproape sa avem 3/3 daca cei din NY nu ratau la ultima faza si Nowitzki nu beneficia de acel noroc la ultimul cos..Oricum, cred ca sunt multi pariori care au avut 3/3 aseara, multi dintre pariori postand pe pagina de facebook faptul ca au luat pentru siguranta handicapul pe Knicks si ii felicit, rezultatele pariurilor din NBA iesind cat de cat ok in ultima noapte !

76ers @ Bucks 110-130
De ce n-am vazut eu meciul asta? 1,66 pentru o victorie a a lui Bucks..in conditiile in care se intalneau 2 dintre cele mai slabe echipe ale ligii, 76ers fiind cea mai slaba dupa parerea mea. Chit ca Young a facut un meci mare, Mayo si Ilyasova au fost cei mai buni oameni ai lui Bucks, Mayo fiind omul meciului cu 25 de puncte. De urmarit Bucks de acum..cu Mayo si Ilyasova, valoarea lotului creste.

Warriors @ Pistons 104-96
Sa-l limitezi pe Drummond sub 15 puncte= sa castigi meciul contra lui Pistons Andre a marcat doar 11 puncte, de patea cealalta, fundasii celor de la Warriors facandu-si din plin datoria. De fapt, pana sa ajungem la fundasi, trebuie sa-l laudam pe O’Neal. Nu doar ca l-a limitat pe Drummond, l-a si dominat pe Drummond : 16 puncte, 8 recuperari. Apoi, Curry si Thompson cu 19 au concluzionat meciul pentru Warriors.

http://www.youtube.com/watch?v=_Rc5f_IYFUE

Mavericks @ Knicks 110-108
Cat de aproape au fost cei de la Knicks de o victorie..dar geniul lui Dirk Nowitzki, un viitor Half of Famer, s-a vazut din nou, aruncarea sa din ultima secunda beneficiind de un ” friiendy-role” din partea inelului si Knicks vede cum sansele sale pentru play-off se risipsesc. Melo – 44 de puncte, omul meciului, Carter, 23 de puncte. Repet, omul meciului tot timpul se va lua de la echipa castigatoare.

http://www.youtube.com/watch?v=c8xRxbZ8NCU

Clippers @ Pelicans 123-110
Sincer, nu as fi vazut alt deznodamant aici decat victoria celor de la Clippers. Chit ca Anthony Davis a facut un meci mare, 26 de puncte, 11 recuperari, nu a fost destul, Crawford cu 24, Griffin cu 22 adaugand in total 46 de puncte din totalul celor 123 pentru cei din LA. Un rezumat video il puteti vedea mai jos

http://www.youtube.com/watch?v=klu-ZG1NOJo

Celtics @ Jazz
Sincer, credeam ca Celtics poate castiga aici. Marco mi-a zis ca Jazz vor bate, uite ca a avut dreptate. Chiar daca Rondo a avut un meci bun, 18 puncte, 10 pase decisive. Cel mai bun om al meciului : Burke, 21 puncte, 4 pase decisive.

http://www.youtube.com/watch?v=LYdIE0-vx3g

Astfel, a fost o seara buna, se putea si mai bine, sa speram ca rezultatele pariurilor propuse din NBA in noaptea urmatoare sa fie mai bune!

scris de Curry