Cu ochii pe NBA - Episodul 3 - Rezultate pariuri NBA - Se putea mai rau, se putea si mult mai bine


Cu ochii pe NBA – Episodul 3 – Rezultate pariuri NBA – Se putea mai rau, se putea si mult mai bine

Pentru unii ar spune ca profitul pe care l-am avut aseara, undeva la 10,8 euro e nesimnifcativ ( ma refer la biletul asta ). E drept, nu e mare, insa pariurile principale au fost cele de spread pe handicap, care au iesit 2/3. Bine, cei carora au pus ceva si pe pariul special, profitul e mai mic, insa tot este prezent. Si oricat de nesimnificativ ar parea profitul, acesta este important. Suntem la peste 10 runde consecutive de pronosticuri castigatoare privind rezultatele pariurilor din NBA. E ceva, nu?

Nuggets @ Bucks 101-90
Nu s-a pus niciodata problema invingatoarei in aceasta partida. Denver si-a impus ritmul inca din startul meciului, era prea mult daca bateau cei de la Bucks. Nu imi pot imagina cum au pierdut cei de la Orlando aici la o echipa modesta, mult, mult prea modesta . Omul meciului : Faried : 26 de puncte, 6 recuperari.
http://www.youtube.com/watch?v=4XD1iLyb0Ww

Heat @ OKC 101-83
Spre rusinea mea, nu am vazut meciul, insa pot sa va spun dupa scor si statistici ca OKC nu a avut nici cea mai mica sansa. In momentul in care toti 3, LeBron, Bosh si Wade joaca la capacitate maxima, nimeni, dar absolut nimeni nu-i poate opri pe Heat. Poate doar Indiana sau Bulls. dar Bulls cu slujbe cu tot. Dupa statistici, nu poti sa zici ca a jucat rau OKC..dar in momentul in care cei 3 iti marcheaza 81 de puncte din cele 103 ale echipei, vorba aia, poti sa te duci la culcare..
http://www.youtube.com/watch?v=TZVdTuOVpDw

Rockets @ Warriors 102-99
Din ciclul..mi-a fost frica de Howard degeaba. Nu credeam ca Harden o sa marcheze atat. Ideea principala e ca Steph Curry si-a revenit dupa meciul mai slab din ultima runda contra celor de la Kings, acum reusind 26 de puncte. Totusi, omul meciului e clar David Lee, 28 de puncte, 11/22, procentaj 50 %, 6/7 de la libere + 14 recuperari. Fara Howard in cine stie ce forma, jocul lui Rockets a suferit si asta s-a vazut pe tabela.

http://www.youtube.com/watch?v=7_4XkMBCVeM

Faza zilei : Dunk-ul lui Howard peste Lee

http://www.youtube.com/watch?v=g0rRC_y6GlY

Astfel, rezultatele pariurilor din NBA propuse ieri a fost unul decent, in sensul ca n-am iesit pe minus. Asta e ceea ce cautam. Si o facem deja de ceva timp bun. Vom reveni spre seara cu restul partidelor !

scris de Curry