Crespo, "bântuit" de Istanbul


Gioia-Crespo-8-3-05Hernan Crespo, fostul superstar al lui AC Milan, are încă coşmaruri cu finala de Champions League din 2005 de la Istanbul, pierdută dramatic în faţa lui Liverpool. Conform football-italia.net, Hernan Crespo a simţit că nu mai poate juca fotbal după eşecul din aceea noapte.

„Când eram mic şi mă uitam la AC Milan la televizor, visam să ajung să joc şi eu pentru ei. Să înscriu două goluri într-o finală de Champions League pentru Milan, era prea frumos ca să fie adevărat!”, a relatat argentinianul. „Îmi tremurau picioarele la pauză, eram mândru că sunt omul meciului. Speram ca cea de-a doua repriză să treacă repede…apoi, în şase minute totul a luat-o razna”, a continuat Crespo.

„După aceea noapte voiam să mă las de fotbal. Nu mi se părea corect ceea ce s-a întâmplat, credeam că este imposibil aşa ceva”, a mai spus fostul atacant al unor echipe uriaşe precum Lazio, Chelsea sau Inter Milano.

În finala din 2005, AC Milan conducea Liverpool la pauză cu un neverosimil 3-0, însă englezii au egalat în a doua repriză, câştigând apoi trofeul la penalty-uri.

articol scris de Raymond Fustos