Cote Alegeri Prezidentiale : Favorit clar?


Cote Alegeri Prezidentiale : Favorit clar pentru castigarea bataliei finale?

Dupa cele cele 2 dezbateri fata in fata a celor 2 candidati la presedintie si dupa toate aparitiile de la tv din ultimele zile se pare ca bookmakerii au deja un favorit clar daca ne uitam la cote alegeri prezidentiale 2014!

Daca in ultimul articol pe care l-am scris pe aceasta tema acum cateva zile : „Alegeri Prezidentiale : cote pariuri candidati” cotele erau 1.20 si 3.60 in favoarea lui Victor Ponta, iata ca operatorul de pariuri winner.ro il vede ca si castigator pe acesta in scrutinul de duminica oferind o cota de doar 1.10. „Outsiderul” sau „underdog -ul” , candidatul ACL , Klaus Iohannis este cotat cu 5.50 pentru a castiga functia de Presedinte al Romaniei.

La alte case de pariuri, la sectiunea cote alegeri prezidentiale , avem urmatoarea situatie:

COTE ALEGERI PREZIDENTIALE – CASA PARIURILOR

cote alegeri prezidentialeOferta celor de la Casa Pariurilor , este mai bogata pe sectiunea cote alegeri prezidentiale , unde pe langa 1.25 /4.50 pentru castigarea alegerilor mai avem posibilitatea de a paria si pe prezenta la vot precum si un pariu la handicap.

Este destul de interesant acest pariu la handicap, unde un pariu de 100 Ron plasat pe „Iohannis nu pierde la mai mult de 4.5 procente” va poate aduce un castig de 230 Ron! Pare pariul valoros in ideea in care astazi au aparut noi sondaje de opinie care daca sunt corecte , atunci diferenta estimata intre cei doi nu ar fi mai mare de cateva procente.

In incheiere credem ca si pariul peste 57.5% prezenta la vot are mari sanse de reusita, luand in calcul evenimentele din primul tur : problemele cu votul in stainatate, diferenta destul de mica anticipata intre cei doi candidati – implicit sigur va fi o mobilizare mai mare a celor doua tabere in a-si convinge electoratul sa se prezinte la urne si nu in ultimul rand campaniile destul de prezete in toate canalele media care indeamna romanii sa iasa la vot.

Daca esti atras de acest tip de pariere, mult mai popular in tari precum Anglia , atunci plaseaza pariul tau si nu uita ca la acest pariu poti si tu influenta rezultatul final.