Contul va va fi inchis definitiv daca nu trimiteti documentele pentru verificare


Contul va va fi inchis definitiv daca nu trimiteti documentele pentru verificare

Contul va va fi inchis definitiv daca nu trimiteti documentele pentru verificare

Sunt multe nelamuriri in ultima vreme cu privire la inchiderea conturilor de pariuri, astfel incat cei de la ONJN au tinut sa faca anumite precizari.

Acestea vizeaza nu numai utilizatorii caselor de pariuri, ci si operatorii de jocuri de noroc. Trei sunt situatiile pe care ONJN a vrut sa le lamureasca. Prima se refera la operatori, acestia avand obligatia de a afisa pe site, la loc vizibil, Termenii si conditiile in vederea participarii la joc. Jucatorii trebuie sa citeasca atent si sa respecte toate aceste termene si conditii. Punem accent pe faptul ca trebuie sa cititi atent termenii si conditiile, deoarece majoritatea utilizatorilor trece  acest aspect cu vederea. Astfel, operatorul poate verifica existenta unui cont unic al jucatorului, precum si ca acesta are minim 18 ani.

O a doua precizare spune ca jucatorii ar trebui sa se informeze cu privire la Termeni si conditii inainte de a se inregistra. Termenii si conditiile, precum si Regulamentul de joc reprezinta conditiile si clauzele contractuale dintre operator si jucatorii.

A treia si cea mai importanta regula spune ca contul va va fi inchis definitiv daca nu trimiteti documentele pentru verificare in termenul de validare legal.

Sigur, au fost pana acum cateva case de pariuri care au oferit un termen limita pana la care utilizatorii puteau trimite documentele, contul fiind insa blocat, urmand a fi redeschis in momentul in care utilizatorul trimitea documentele de identificare. Conform acestei reguli insa, daca nu veti trimite documentele pana la data limita precizata de operatori suma din acel cont va fi automat virata la bugetul de stat, conform HG  nr.111/2016-art.129 alin (5). Foarte probabil cei ce se vor inregistra la acea casa de pariuri ulterior vor trebui sa trimita documentele de verificare imediat dupa inregistrare.