Coentrao este aproape de Liverpool


Coentrao este aproape de Liverpool

coentraoLiverpool pare a fi urmatoarea destinatie pentru Fabio Coentrao, fundasul lui Real Madrid. Conform Daily Mail, pretul setat de madrileni pentru portughez este de 11 milioane de lire sterline. Manchester United si Tottenham au incercat sa il transfere pe fundas in ianuarie, insa nu au fost de acord cu pretul de 15 milioane de lire sterline pe care il cereau cei din Madrid in acea vreme.

Suma ceruta de galactici a scazut, iar un numar mai mare de cluburi au devenit interesate de el. Monaco si Manchester City sunt doua dintre echipele care l-au monitorizat pe fundas in aceasta perioada. Cu toate acestea, Liverpool este favorita la obtinerea semnaturii jucatorului.

Coentrao pare sa nu mai figureze in planurile de viitor ale lui Carlo Ancelotti, jucand doar in 7 partide de La Liga din acest sezon.

Liverpool are nevoie de un fundas lateral deoarece Aly Cissokho, imprumutat de la Valencia, nu a reusit sa confirme in acest sezon. Jon Flanagan a fost folosit des in banda, insa Rodgers vrea un fundas stanga natural.

Scris de Vlad Farcane