Cleverley vrea să-l impresioneze pe Louis van Gaal


Soccer - FA Community Shield - Manchester City v Manchester United - Wembley StadiumMijlocaşul lui Manchester United, Tom Cleverley, este nerăbdător să lucreze cu noul tehnician al „diavolilor”, Louis van Gaal. El susţine că vrea să-l impresioneze pe tehnicianul olandez care a condus „Portocala Mecanică” spre medalia de bronz la turneul final din Brazilia, notează manutd.com.

„Am auzit foarte multe lucruri despre el, detalii mici care pot părea nesemnificative, dar cred că noi toţi ne dorim şi abia aşteptăm să ne antrenăm sub comanda lui şi mai ales să jucăm pentru el. Există o determinare evidentă în cadrul echipei”, a declarat fotbalistul de 24 de ani pentru pagina oficială a clubului de pe „Old Trafford”. „Atunci când la echipă soseşte un antrenor nou, vrei să dai totul, să-l impresionezi pe acesta. Acesta e şi scopul meu, să creez o impresie bună cât mai repede posibil”, a mai spus Cleverley.

Louis van Gaal şi-a început treaba la Manchester seara trecută, pe terenul de antrenament „Aon”. Deocamdată, el are la dispoziţie doi jucători noi la echipă, pe Ander Herrera şi Luke Shaw.

articol scris de Raymond Fustos