Chelsea vrea un atacant de la Fenerbahce


70454205_emenikeLondonezii de la Chelsea au făcut o ofertă de 20 de milioane de euro pentru un atacant de la Fenerbahce Istanbul, prezent la Campionatul Mondial din Brazilia! Este vorba despre Emmanuel Emineke, vârful de 27 ani al naţionalei Nigeriei, notează Metro.

Jose Mourinho a reuşit deja să-l aducă sub comanda sa pe Diego Costa, fostul vârf al lui Atletico Madrid, iar Emineke pare a fi noua întărire din atacul lui Chelsea. Samuel Eto’o a părăsit deja „Stamford Bridge”, în timp ce Fernando Torres, Romelu Lukaku şi Demba Ba sunt aproape şi ei de plecarea de la Chelsea. „Mereu am visat să ajung în Premier League. Dacă voi avea această oportunitate, cu siguranţă voi profita de ea”, a declarat Emineke în urmă cu ceva timp în presa din Turcia.

Nigerianul a ajuns în Europa în 2009, atunci când a fost cumpărat de către turcii de la Karabükspor. A jucat apoi în Rusia, la Spartak Moscova, revenind în Turcia în 2013, la Fenerbahce. În cele trei partide jucate la turneul final din Brazilia, Emmanuel Emineke a reuşit două pase decisive.

articol scris de Raymond Fustos