Chelsea, tot mai aproape de Emenike


imagesMutarea lui Emmanuel Emenike de la Fenerbahce Istanbul la Chelsea este tot mai aproape să se concretizeze, titrează publicaţia britanică Metro. Transferul internaţionalului nigerian este în valoare de circa 18 milioane de euro.

Vârful de 27 de ani a înscris 11 goluri în cele 27 de partide jucate pentru campioana Turciei în sezonul recent încheiat. Tehnicianul londonezilor, Jose Mourinho, caută un al doilea atacant după achiziţionarea lui Diego Costa, în condiţiile în care Samuel Eto’o a părăsit deja „Stamford Bridge”. Fernando Torres, Demba Ba şi Romelu Lukaku sunt şi ei aproape de plecare, nefiind în planurile primare ale portughezului.

Pe lângă Emenike, Emerick Aubameyang şi Mario Mandzukic sunt alte nume vehiculate în presa engleză în legătură cu o eventuală mutare la Chelsea. Pentru Emmanuel Emenike, mutarea la Chelsea ar însemna prima experienţă în fotbalul englez, jucând până acum în Africa de Sud (MP Black Aces, Cape Town), Turcia (Karabükspor, Fenerbahce) şi Rusia (Spartak Moscova).

articol scris de Raymond Fustos