"Chelsea nu vrea să fim campioni!"


vi-681261Dezvăluiri uluitoare ies la iveală în Eredivisie! Merab Jordania, fostul patron al celor de la Vitesse Arnhem, spune că trupa lui Roman Abramovich, cu care este bun prieten, nu-şi doreşte ca Vitesse să iasă campioană în Olanda, notează caughtoffside.com.

Jordania a fost interzis pe stadion după ce i-a comunicat directorului tehnic că îi va tăia degetele dacă pe site-ul oficial al grupării vor apărea declaraţii referitoare la obiectivul de a câştiga campionatul. „Eu am vrut să câştigăm titlul, dar nu am vrut ca acest lucru să apară pe site. Vreau să le spun fanilor adevărata poveste. Chelsea a fost cea care ne-a împiedicat. Ambiţiile erau permise, însă o întâlnire Chelsea-Vitesse în Champions League nu”, a declarat fostul finanţator al lui Vitesse.

Se pare că londonezii nu au vrut să întâlnească Vitesse în competiţia europeană pentru a nu crea suspiciuni de blat. Motivul este simplu: mai mulţi jucători tineri sunt împrumutaţi de la Londra la Arnhem, printre care Lucas Piazon, Bertrand Traore sau Christian Atsu.

articol scris de Raymond Fustos