Chelsea nu este in ,,lupta pentru titlu”


Chelsea nu este in ,,lupta pentru titlu”

2014-03-15T193920Z_1113-465085Soarta titlului din Anglia devine din ce in ce mai interesanta, pe masura ce campionatul se apropie de final. Aseara, liderul Chelsea a fost invins cu 1-0 de Aston Villa intr-o partida din etapa cu numarul 30. Londonezii au avut si 2 oameni eliminati(Willian si Ramires). Desi a ramas pe primul loc, pozitia lui Chelsea este serios amenintata de principala contracandidata, Manchester City. Acestia din urma mai au de jucat 3 meciuri restante, iar avand in vedere forma pe care au aratat-o la ultimul meci, cu Hull, este putin probabil sa nu scoata rezultate pozitive.

,,Nu suntem in lupta pentru titlu. Suntem intr-o cursa cu meciuri. Jucam fiecare meci si incercam sa castigam, credem ca putem castiga, dam totul pentru a castiga. Cateodata reusim, cateodata nu. Asta este cursa noastra: sa ne imbunatatim si sa dam ce-i mai bun din noi in fiecare meci.”, a declarat Jose Mourinho pentru postul oficial al celor de la Chelsea. Referitor la arbitrul partidei, Chris Foy, portughezul a adaugat: ,,A fost o buna ocazie pentru mine sa ii vad caracterul domnului Foy. Vreau sa stiu ce va scrie despre eliminarea mea. Daca a fost pentru faptul ca am intrat pe teren, atunci ar trebui eliminati 10 oameni din staff.”

Lupta pentru primul loc ramane deschisa, o mica definitivare in ceea ce priveste primele 4 locuri facandu-se dupa meciurile de duminica dintre Manchester United si Liverpool, respectiv Tottenham si Arsenal.

 Scris de Vlad Farcane