CFR - " U " Cluj 1-0


Invinsi pe teren, castigatori in tribune. Cam la asta se rezuma performantele Universitatii Cluj din meciul de aseara, un meci mai strans decat o arata rezultatul. Daca anul trecut am putut fi prezent la meci, anul acesta nu am putut ajunge din anumite considerente si parca imi pare rau. Surprinzator, CFR-ul nu a stralucit ca in ultimele meciuri. Spun ” surprinzator ” pentru ca CFR venise la acest meci cu ” U ” dupa mai multe meciuri bune, in timp ce Universitatea venea dupa 2 infrangeri, una in care au luptat si au pierdut in Giulesti pe final, 1-2, si cea cu CSU Craiova, meci in care nu au contat.

S-a vazut o alta determinare in tabara echipei lui George Ogararu si doar nesansa a facut ca Universitatea sa nu ia un punct aici. Spun nesansa dat fiind faptul ca daca Mengolo marca cu 2 minute inainte sa fie eliminat, alta era soarta meciului.

Una peste alta, tabela a aratat la final 1-0 si cele 3 puncte s-au dus in tabara feroviara. Daca cele 3 puncte in clasament se duc in contul CFR-ului, cele ” 3 puncte ” din duelul galeriilor se duc clar catre Universitatea.

Desi nu au fost atat de numerosi precum anul trecut, anul trecut fiind undeva la 4000, anul acesta doar 2000 datorita masurilor de securitate nu prea prielnice dupa parerea mea in anul 2014, fanii Universitatii au fost la inaltime.