CFR Cluj - FCSB: cotele la pariuri


Ardelenii trec printr-o perioada buna

Meciul care va inchide cea de-a doua etapa a play-offului Ligii I se va desfasura duminica, incepand cu ora 20:45, intre CFR Cluj si FCSB, primele doua clasate. Diferenta dintre cele doua este de doua puncte in favoarea clujenilor, o infrangere pentru FCSB diminuandu-i serios sansele la titlu.

CFR Cluj este neinvinsa in campionat de cand a inceput anul, acumuland 4 victorii si o remiza, rezultatul de egalitate fiind obtinut chiar impotriva celor de la FCSB. In acest interval ardelenii au marcat 9 goluri, primind doua, ambele din penalty. FCSB este si ea neinvinsa de la inceputul anului, obtinand 3 victorii si doua remize, primind cel putin un gol in 4 din cele 5 partide.

CFR Cluj – FCSB: cotele la pariuri (1X2)

Doua victorii a acumulat FCSB in precedentele 5 deplasari, ambele impotriva unor echipe care acum evolueaza in play-out. Contra celor doua echipe din play-off a suferit infrangeri, nereusind sa marcheze nici macar o data, primind 3 goluri. In schimb, CFR Cluj vine dupa 6 victorii pe teren propriu in Liga I, interval in care a primit un singur gol si acela din penalty, in 4 dintre partide marcand de doua ori, iar in celelalte doua o singura data.

Cele doua echipe s-au intalnit de 24 ori pe teren propriu cu CFR Cluj ca gazda, aceasta obtinand 8 victorii, FCSB impunandu-se in 7 randuri, avand loc 9 rezultate de egalitate. Ultimele s-au inregistrat in precedentele 3 intalniri, in doua dintre ele marcandu-se doua goluri, iar in cealalta niciunul. De altfel, in ultimele 8 astfel de partide au fost inscrise cel mult doua goluri.

Cu siguranta va fi un meci tensionat, in urma caruia sperantele la titlu pentru FCSB s-ar putea reaprinde sau ar putea fi din ce in ce mai putine. Nu va fi usor pentru FCSB sa desfaca apararea clujenilor, una foarte puternica pe teren propriu.