Cele mai tari ponturi pariuri pe Europa League la Sportingbet


Cele mai tari ponturi pariuri pe Europa League la Sportingbet

Joia asta este plina de evenimente de fotbal pentru ca revine si Europa League cu faza 16-imilor, mansa tur. Se anunta cateva dueluri foarte interesante precum AS Roma – Feyenoord, Wolfsburg – Sporting, Celtic – Inter, Liverpool – Besiktas, Sevilla – M’gladbach, Tottenham – Fiorentina sau Villarreal – Salzburg. Toate aceste partide pot fi urmarite pe meciuri online.

Din ce tara va fi echipa care castiga Europa League?

Un tip foarte interesant de pariu special pentru competitia asta avem la Sportingbet, si anume ce tara castiga trofeul. Favorita la o cota de 3.30 este Italia care este reprezentata de AS Roma, Torino, Napoli, Inter si Fiorentina, asadar nu mai putin de 5 echipe, nu ne miram nici de ce sunt favoriti italienii. Cea mai mare cota la pariuri pentru castigarea Europa League o are Olanda, 15.00, Feyenoord, PSV si Ajax fiind echipele ramase in cursa.

Cine se califica?

Se anunta meciuri foarte echilibrate, asta daca ne luam dupa cotele oferite de bookmakeri pe calificarea outsiderilor care nu trece de 3.60, Trabzonspor fiind echipa cu cea mai mare cota pentru calificare in optimile Europa League. Zilele trecute vorbeam de o posibila surpriza la Sahtior – Bayern, ceea ce s-a si intamplat, insa daca ati fi ales pariul „Cine se califica mai departe” evitati surpiza. Napoli este clar favorita la calificare in fata turcilor insa in primul meci jucat in deplasare e posibil orice rezultat.

df43zaaer