A castigat o suma fabuloasa la pariuri dar casele de pariuri refuza sa-i dea banii


A castigat o suma fabuloasa la pariuri dar casele de pariuri refuza sa-i dea banii
Conform romaniatv.net un timisorean sustine ca a castigat peste 300.000 de euro pe care casele de pariuri refuza sa ii achite pe motiv ca meciurile pe care s-ar fi pariat ar fi fost aranjate. Nu stim inca despre ce meciuri este vorba, sau la care case de pariuri au fost jucate biletele, insa cu sigruanta vom incerca sa aflam mai multe despre acest subiect pentru voi.

Sports-Betting-Money

 

Mi-am verificat biletele si s-au dovedit ca sunt castigatoare. Am castigat o suma de aproximativ 300.000 de euro. Cand am fost sa-mi ridic banii de la casele de pariuri, acestea au invocat faptul ca meciurile sunt suspecte de aranjamente si ca o sa deschida o ancheta ca sa demonstreze chestia asta„, a declarat Lefter.

Desi toata povestea dureaza din vara anului trecut, pariorul inca nu a incasat banii, acesta a declarat ca isi va cauta dreptatea in justitie – orice incercare de a intra in posesia castigurilor lovindu-se de refuzul caselor de pariuri , acestea motivand ca inca se desfasoara o ancheta pentru stabilirea daca respectivele meciuri au fost sau nu aranjate.

Pariorul sustine insa ca acestea sunt doar motive din partea caselor de pariuri pentru a nu plati castigurile foarte mari, tot el sustinand ca in fiecare luna castiga cateva mii de euro din pariuri!

 

Sursa : romaniatv.net