Carvalho, la Manchester înainte de CM


carvalho_1933371aInteresul celor de la Manchester United pentru William Carvalho, mijlocaşul defensiv al Sporting Lisabonei, se va concretiza printr-un transfer înainte de începerea Cupei Mondiale din Brazilia, titrează publicaţia britanică The Mirror. Se pare că „diavolii” sunt de acord să plătească 37 milioane de lire sterline în schimbul jucătorului portughez, născut în Angola.

Clauza de reziliere a contractului este de 45 milioane de euro, însă bine-cunoscut este faptul că în preajma turneelor finale cota fotbaliştilor creşte considerabil. Astfel, David Moyes, cel care îl urmăreşte de mai multă vreme pe Carvalho, încearcă să-l achiziţioneze pe acesta cât mai devreme posibil. Presa portugheză n-a atins deloc subiectul, The Mirror fiind singura publicaţie care divulgă mutarea.

William Carvalho are 21 de ani şi este la Sporting din 2011, însă abia în sezonul curent a devenit un jucător de bază pentru fosta grupare a lui Ladislau Bölöni. El fusese împrumutat la Fatima şi la Cercle Brugge, debutând în naţionala Portugaliei în noiembrie 2013.

articol scris de Raymond Fustos