Bucurie rara pentru Palace, esec de proportii pentru Chelsea


Bucurie rara pentru Palace, esec de proportii pentru Chelsea

mourinho_jose_sad_487_381Sansele echipei Chelsea Londra de a castiga titlul in Premier League au fost substantial reduse in urma infrangerii din deplasare in fata celor de la Crystal Palace cu 1-0. Aceasta este prima victorie in campionat a celor de la Palace in fata albastrilor. Ironia acestei partide vine din faptul ca cel care a ajutat la victoria lui Crystal Palace a fost chiar John Terry, capitanul lui Chelsea.

Jose Mourinho nu mai este increzator in sansa echipei sale de a castiga titlul. ,,Acum simt ca este imposibil sa mai castigam titlul. Depindem prea mult de alte rezultate.”, a declarat acesta pentru Sky Sports. ,,Obiectivul principal este sa terminam in top patru, cel secundar este sa terminam in top trei- ceea ce este de asemenea important”, a continuat portughezul.

Singurul meci important pe care Chelsea il mai are de disputat in campionat este in fata celor de la Liverpool, echipa care poate trece inaintea londonezilor in cazul in care castiga partida pe care o au de jucat in fata lui Tottenham.

Scris de Vlad Farcane