Blanc, secretuos în privinţa viitorului său la PSG


img-laurent-blanc-psg-1375948196_620_400_crop_articles-172028Zvonurile privind o eventuală plecare a lui Laurent Blanc de la Paris Saint-Germain s-au intensificat odată cu demiterea lui David Moyes de la Manchester United. Se pare că tehnicianul francez este văzut unul dintre potenţialii succesori al scoţianului demis astăzi de la United, notează sportinglife.com.

Eliminarea în sferturile UEFA Champions League şi înfrângerea cu Lyon din campionat păreau fatale pentru Blanc, care era văzut ca şi demis de presa franceză. Totuşi, Nasser al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a îndemnat fanii la calm, manifestându-şi intenţia de a continua cu francezul pe banca tehnică. A urmat apoi victoria din finala Cupei Ligii Franţei, însă speculaţiile n-au întârziat să apară.

„Ceea ce vorbesc cu şefii mei rămâne între noi”, a declarat Blanc înaintea meciului cu Evian, vizibil deranjat de zvonuri. „Nu vă aşteptaţi la nimic de la mine în legătură cu sezonul viitor. Evident, ca şi manager, aud tot ce se vorbeşte despre mine, deşi nu prea citesc ziarele. Ştiu că important este ceea ce spun directorii, aveţi răbdare. Suntem aici să vorbim despre meciul cu Evian”, a mai spus antrenorul de 48 ani.

articol scris de Raymond Fustos