Blanc, nesigur de continuarea la PSG


laurent blancLaurent Blanc, antrenorul francezilor de la Paris Saint-Germain, se teme că nu îi va fi prelungit contractul cu gruparea de pe „Parc des Princes”, titrează Le 10 Sport. Conform publicaţiei, bogaţii de la PSG urmăresc de ceva vreme situaţia lui Arsene Wenger de la Arsenal, gândindu-se la el ca la un posibil înlocuitor pentru Blanc.

Eşecul în faţa lui Chelsea, scor 6-0, i-a pus serios pe gânduri pe oficialii „tunarilor”, care sunt dispuşi să renunţe la colaborarea cu acesta după 18 ani petrecuţi la Arsenal. Existând această posibilitate, cei de la PSG vor să profite şi să-l aducă la echipă pe Wenger, ceea ce ar însemna punerea pe făraş al lui Blanc, deşi acesta se îndreaptă cu paşi mari spre un nou titlu pentru parizieni.

Dacă ar rămâne fără postul de la PSG, Laurent Blanc se poate consola cu dorinţa fanilor lui Manchester, care îl vor pe acesta în locul lui David Moyes. Antrenorul de 48 ani şi-a terminat cariera de fotbalist profesionist pe „Old Trafford”, intrând astfeş în sufletele fanilor lui United.

articol scris de Raymond Fustos