Blanc: "Giggs poate antrena Manchester"


imagesLaurent Blanc, managerul lui PSG, este de părere că Ryan Giggs ar putea antrena Manchester United şi după perioada interimatului, care va lua sfârşit în vară. Acesta crede că veteranul „diavolilor” este capabil să conducă o echipă de talia lui United, notează footballdirectnews.com.

„Nu este plăcut să vezi un antrenor demis, însă asta e realitatea fotbalului modern. Postul de antrenor la Manchester United este unul dintre cele mai importante din lumea fotbalului, sunt convins că se vor gândi foarte bine cei din conducere pe cine să aleagă. Personal, eu cred că Ryan Giggs poate fi o soluţie permanentă pentru ei. Ştie foarte bine echipa, clubul, oamenii de acolo, poate fi o alegere excelentă”, este de părere Laurent Blanc.

Ryan Giggs, ajuns la 40 de ani, este unul dintre cele mai importante persoane din istoria lui Manchester United. El a jucat în toată cariera sa doar la gruparea de pe „Old Trafford”, din 1990 şi până astăzi adunând 962 de prezenţe şi 168 de goluri în toate competiţiile în tricoul „diavolilor”.

articol scris de Raymond Fustos