Bet365 oferta ajutor celor care au primit amenzi sau/si sunt chemati la ONJN


Bet365 oferta ajutor celor care au primit amenzi sau/si sunt chemati la ONJN

Dupa cum spuneam acum 2 zile intr-o articol publicat aici, cazul amenizilor este doar un cancan ieftin prin care site-urile de stiri sa mai faca trafic. Presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc a declarat ieri la Realitatea TV ca peste 80% din cei 50.000 de romani care au pariat ilegal la Bet365 vor primi avertisment si doar cei care au rulat sute de mii de euro sunt pasibili de amenda.

„Peste 80 la sută din cei peste 50 de mii de români care au rulat sute de lei şi vor primi doar avertisment. Nu putem să dăm avertismente tuturor pentru că sunt persoane care au rulaj de sute de mii de euro. S-au rulat şi au plecat sute de milioane de euro din România.”

Astazi casa de pariuri online Bet365 a trimis mail tuturor utilizatorilor si a oferit suport celor care sunt chemati la sediul ONJN, inainte de a va prezenta acolo sunteti rugati sa sunati la 0318 107 402 sau 0800894 754 pentru a primi mai multe informatii si un avocat care sa asiste la intalnirea voastra cu cei de la ONJN. Costurile intalnirii vor fi suportante de Bet365.

Pentru cei care au primit deja amenda Bet365 recomanda sa faceti apel in instanta (aveti la dispozitie 15 zile de la data la care amenda v-a fost comunicata) iar daca o sa castigati nu va mai trebui sa o platiti niciodata, ei declara ca au actionat conform legii din Romania.

Bet365 oferta ajutor celor care au primit amenzi sau/si sunt chemati la ONJN