"Bayern a presat 90 de minute" - M.Pjanic


pjanicFotbalistul celor de la AS Roma, Miralem Pjanic, este rusinat de esecul formatiei sale din partida de aseara contra celor de la Bayern Munchen, scor 1-7. Bosniacul crede ca daca echipa sa nu primea gol in primele minute, altfel era cursul partidei.

„Daca nu primeam gol asa repede, alta era soarta partidei. Bayern a presat 90 de minute, nu ne-a dat spatii, de fiecare data cand aveam mingea la mijlocul terenului, aveam om langa noi.” a declarat Pjanic pentru Sky Sports, citat de goal.com.

„Nu am putut sa legam nici trei pase, nu am putut dezvolta jocul nostru. Am intalnit o echipa puternica, totusi suntem pe locul doi in grupa, si trebuie sa avem grija ca astfel de lucruri sa nu se mai intample. Nu s-a asteptat nimeni la asa ceva. Acum trebuie sa ne revenim, pentru ca sambata avem meci in campionat.” a continuat bosniacul.

AS Roma a pierdut in etapa a treia a grupelor din Champions League, contra celor de la Bayern Munchen, scor 1-7. Pentru Bayern au marcat RobbenX2, Gotze, Lewandowski, Muller, Ribery si Shaqiri, in timp ce pentru italieni a marcat Gervinho.

sursa foto: dailystar.co.uk

FLORIN