Barcelona - Chelsea: cotele la pariuri


Rezultatul din tur ii avantajeaza pe catalani

Daca ieri duelul dintre echipe din Premier League si La Liga a fost castigat de Sevilla, astazi Chelsea va incerca sa echilibreze balanta, lucru care va fi insa destul de greu. Asta deoarece se va deplasa pe Camp Nou, acolo unde cu greu adversarele Barcelonei castiga puncte. Partida va incepe, evident, la 21:45, in prima mansa din urma cu 3 saptamani inregistrandu-se un rezultat de egalitate cu doua goluri.

Barcelona nu a mai suferit o infangere din 17 ianuarie, cand pierdea in Copa del Rey contra celor de la Espanyol. In Liga Campionilor ultima infrangere a catalanilor a venit sezonul trecut, in sferturi contra lui Juventus. De partea cealalta, Chelsea, aflata in pericol de a nu prinde un loc de Champions League sezonul viitor, a obtinut o singura victorie in ultimele 5 partide de Champions League si aceea in Azerbadjan, contra lui Qrabag.

Barcelona – Chelsea: cotele la pariuri (1X2)

Un singur pas gresit a comis Barcelona in ultimele 19 partide de pe Camp Nou. Se intampla sezonul trecut, in remiza alba impotriva lui Juventus. In acest interval catalanii au primit doar doua goluri, in 6 meciuri inscriind de cel putin 3 ori. De cealalta parte, Chelsea a obtinut 3 victorii, suferind doua infrangeri in ultimele 5 deplasari din aceasta competitie, in fiecare dintre aceste partide marcandu-se minim 3 goluri.

Barcelona si Chelsea s-au intalnit pana acum de 8 ori pe Camp Nou: de 6 ori in Champions League si in doua randuri in Europa League. Londonezii nu au obtinut nicio victorie, avand loc 4 succese ale catalanilor si 4 remize. Ultima intalnire directa de pe Camp Nou s-a inregistrat in semifinalele sezonului 2011-2012 de Champions League, obtinandu-se o remiza cu 4 goluri.

Nu putem spune ca cele doua echipe se cunosc destul de bine, avand in vedere ca ultima intalnire directa s-a petrecut acum 6 ani, ci mai degraba suporterii lor. Pentru a spera la calificare Chelsea va trebui intai sa marcheze pe Camp Nou, lucru destul de greu. Asta ca sa nu mai spunem de obtinerea unei remize sau chiar a unei victorii.