Barcelona - Celta Vigo: cotele la pariuri


Oaspetii au un moral ridicat

Mansa a doua a ultimei optimi de finala din Copa del Rey se va desfasura diseara pe Camp Nou, incepand cu ora 22:30, intre Barcelona si Celta Vigo. Evident, catalanii sunt favoriti clari la victorie, insa  Celta Vigo  ar trebui sa fie impulsionata atat de rezultatul din  tur, cat si de cel din weekend.

Barcelona este lider detasat in La Liga, acolo unde nu a cunoscut infrangerea. Pe propriul teren catalanii au 12 victorii, o remiza si o infrangere in acest sezon, indiferent de competitie. Daca infrangerea a venit in fata lui Real Madrid, in Supercupa Spaniei, remiza a fost inregistrata chiar impotriva Celtei Vigo, in La Liga. De cealalta parte, Celta a obtinut o victorie, o remiza, suferind 3 infrangeri in ultimele 5 deplasari de campionat, in ultima etapa remizand insa cu Real Madrid, avand sanse mari chiar si la victorie.

Barcelona – Celta Vigo: cotele la pariuri (1X2)

Daca Barcelona va juca la peste 80% potential diseara este greu de crezut ca va scapa victoria. De puncat insa ca Celta nu a pierdut in niciuna dintre cele doua partide din acest sezon in fata Barcelonei.