Bale lauda standardele fotbalului spaniol


Bale lauda standardele fotbalului spaniol 

 

Gareth Bale unveiled at Real Madrid - videoCel mai scump fotbalist din lume, Gareth Bale, este foarte încantat de fotbalul care se joaca in Peninsula Iberica conform itv.com. Fotbalistul lui Real Madrid sustine ca prefera stilul jocului spaniol in detrimentul ,,mingilor lungi” din campionatul englez.

,,Marile diferente sunt jocul tactic si felul in care toate echipele joaca un fotbal de calitate. Nu exista mingi lungi, cum sunt in Anglia.”, a declarat galezul in legatura cu fotbalul iberic. ,,Acesta este cel mai important fapt in Spania – totul tine de pase si miscare. A fost o experienta noua din care evident invat si de care ma bucur momentan.”, a continuat fotbalistul.

Un alt plus in viziunea lui Bale este climatul existent in peninsula. Conform declaratiilor acestuia, nu i-a fost chiar usor sa se adapteze, fiind obisnuit cu vremea de la Londra, dar a inceput sa se obisnuiasca.

Gareth Bale incepe sa arate de la un meci la altul tot mai mult ca fotbalistul pe care Real Madrid a platit 100 de milioane de euro. Real va incerca sa îi ia fata Barcelonei pe toate planurile in acest sezon, iar Bale spera sa ii ajute pe madrileni prin evolutiile sale.

Scris de Vlad Farcane