AZ Alkmaar - Ajax: cotele la pariuri


Duelul vecinelor de clasament

Derby-ul rundei cu numarul 17 din Eredivisie se va desfasura intre Alkmaar si Ajax Amsterdam, partida care va incepe duminica, la ora 15:30. Cele doua se afla pe podium, la egalitate de puncte si la 5 in spatele liderului PSV.

Cele doua formatii traverseaza o forma destul de buna, ambele venind dupa 4 victorii si o remiza in Eredivisie. Daca in remiza inregistrata de “lancieri”, acestia au fost egalati in penultimul minut de joc, in cea a lui Alkmaar, care a avut loc in ultima runda, in deplasarea cu Zwolle, formatia gazda a deschis scorul.

AZ Alkmaar – Ajax: cotele la pariuri (1X2)

Pe propriul teren Alkmaar vine dupa 4 victorii in campionat, primind goluri intr-o singura partida. In 3 din aceste 4 meciuri au fost marcate minim 3 goluri. De cealalta parte, Ajax a obtinut 4 victorii si o remiza din precedentele 5 deplasari, in toate acestea inscriindu-se cel putin 4 reusite. Cele doua s-au intalnit de 40 ori in campionat cu Alkmaar ca gazda, aceasta obtinand doar 9 victorii, “lancierii” impunandu-se de 20 ori, avand loc 11 remize. In ultima confruntare de pe AFAS Stadion s-a inregistrat o remiza cu 4 goluri. De altfel, in fiecare din ultimele 5 intalniri directe cu Alkmaar ca gazda au fost inscrise minim 3 goluri.

Aceasta nu este ultima etapa din 2017, weekendul viitor avand loc inca una. Invingatoarea acestui joc va avea sansa de a profita de forma nu foarte buna pe care o traverseaza PSV si de a micsora distanta pana la final de an sau, de ce nu, chiar de a prelua sefia.