ATENTIE: Bonus 1000 RON Stanleybet - noua metoda de scamming!


ATENTIE: Bonus 1000 RON Stanleybet – noua metoda de scamming!

De cateva zile cei mai multi dintre noi ne-am trezit in mail cu urmatorul mesaj, care la prima vedere pare a fi trimis de catre Stanleybet:

stanley Foarte multi pariori neavizati pot cadea in plasa acestui tip de scam. Desi pare un mail primit de la Stanleybet la o simpla privire vedem ca expeditorul nu este una dintre adresele oficiale Stanley.

Incantati de suma destul de mare promisa : 1000 Lei foarte multi ignora acest aspect si conform mesajului trimit o copie a documentului de identitate. Este foarte usor de dedus ce poate face o persoana rau intentionata odata ce detine datele dvs. personale.

IMPORTANT! NU TRIMITETI nimanui datele personale, copie dupa actul de identitate, copiii ale unor facturi de utilitati sau orice alte documente solicitate daca mesajul vi se pare suspect. Daca aveti cel mai mic dubiu cu privirie la o oferta primita pe email sau telefon verificati inca odata expeditorul sau sunati/contactati direct casa de pariuri/siteul  care se presupune ca va face oferta!

Acest lucru l-am facut si noi apeland linia telefonica Stanley unde un reprezentant ne-a confirmat ca aceste mesaje nu au fost trimise de Stanley. De asemenea se pare ca impactul a fost destul de mare incat chiar pe siteul oficial apare urmatorul avertisment:

stanley 1