Arsenal, asalt la Michu si Bony


Arsenal, asalt la Michu si Bony

tumblr_mqvmgnN4wP1r1nnogo1_500Arsene Wenger i-a urmarit pe cei doi atacanti ai lui Swansea inaintea unei mutari la vara pentru care Arsenal ar oferi 26 de milioane de lire sterline, noteaza caughtoffside.com. Managerul francez al „tunarilor” s-a bazat in principal in acest sezon pentru postul de atacant pe Olivier Giroud, care a parut obosit in ultimele luni. Wenger e pregatit sa dea drumul mai multor jucatori pentru a aduce forte proaspete in atac.

Lukas Podolski e probabil sa se intoarca in Bundesliga in timp ce Nicklas Bendtner va pleca la sfarsitul acestui sezon, cand ii va expira contractul. Viitorul unor tineri ai lui Arsenal care au fost imprumutati va trebui decis, Joel Campbell fiind in carti sa prinda un loc in lotul lui Arsenal pentru sezonul viitor, dupa ce a evoluat foarte bine la Olympiakos in ultimul an competitional.

Wilfried Bony a marcat in acest sezon 22 goluri in toate competitiile, in timp ce Michu a inscris doar de 2 ori, dar s-a dovedit a fi eficient intr-un rol mai retras.

scris de Valentin Todea