Anelka, curtat de Standard Liege


Nicolas-Anelka-001Fostul fotbalist al lui Chelsea, Nicolas Anelka, acum în vârstă de 35 de ani, poate avea o ultimă aventură la un club important din Europa înainte de sfârşitul carierei. Conform cotidianului belgian Sudpresse, atacantul francez este dorit în Belgia, la Standard Liege.

Anelka este liber de contract după despărţirea cu scandal de West Bromwich Albion, acesta fiind suspendat cinci etape şi amendat cu 80.000 de lire sterline pentru gesturi bănuite că ar fi fost antisemite. Se pare că fostul internaţional francez este încântat de interesul belgienilor, urmând ca în câteva zile să poarte o negociere cu oficialii lui Standard.

Nicolas Anelka este un fotbalist care se poate mândri cu numeroase grupări importante bifate în cariera sa. PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahce, Bolton Wanderers, Chelsea, Shanghai Shenhua, Juventus Torino şi West Bromwich Albion sunt grupările care apar în palmaresul atacantului de culoare. Între 1998-2010, Anelka a marcat 14 goluri în cele 69 de partide jucate pentru naţionala „cocoşilor galici”.

articol scris de Raymond Fustos