Andre Ayew, dorit la Fenerbahce


imagesDupă Manchester United şi Liverpool, turcii de la Fenerbahce Istanbul s-au înscris şi ei în cursa pentru semnătura lui Andre Ayew, internaţional ghanez şi atacant la Olympique Marseille. Se pare că giganţii din campionatul Turciei sunt pregătiţi să ofere 10 milioane de euro în schimbul vârfului african, notează turkish-football.com.

Ayew are 24 de ani şi mai are contract cu Marseille doar pentru un singur sezon. Francezii nu vor să-l piardă gratis pe acesta şi sunt dispuşi să-l lase să plece în cazul în care vor primi o ofertă tentantă. Presa din Anglia a speculat deja un eventual transfer la Manchester United sau Liverpool. Managerul lui Fenerbahce, Ersun Yanal, a recunoscut că îl doreşte la echipă datorită programului de întinerire al clubului, odată cu plecările lui Raul Meireles, Webo sau Emmanuel Emenike.

Andrew Ayew a jucat până acum doar la Olympique Marseille, fiind împrumutat câte un sezon la Lorient, respectiv Arles-Avignon. Joacă în naţionala Ghanei din 2007, având şase goluri şi 52 de prezenţe în tricoul „Stelelor Negre”.

articol scris de Raymond Fustos