butraguenoLegendarul jucator al celor de la Real Madrid, Emilio Butragueno, are numai cuvinte de lauda la adresa antrenorului echipei blanco, Carlo Ancelotti.

“Ancelotti este un antrenor excelent din toate punctele de vedere.” a declarat Butragueno pentru AS, citat de goal.com.

“Este in top de 20 de ani. A castigat de trei ori Champions League. A castigat trofee in patru tari. Nu mai e nimic de spus.” a continuat fostul jucator.

Butragueno a vorbit si despre revenirea in primul 11 a lui Gareth Bale, jucator care a fost inlocuit de Isco, in perioada cat a fost accidentat.

“Bale este un jucator cu resurse uriase., extrem de puternic si cu simt al golului. A marcat un gol si este capabil sa marcheze mai mult decat Isco la nivel inalt.” a incheiat Butragueno.

Real Madrid se afla pe primul loc in La Liga si este calificata in optimile de finala ale Champions League, cu doua meciuri ramase din faza grupelor.

FLORIN

sursa foto: bbc.co.uk

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Se cunosc sase jucatori calificati la Turneul Campionilor Sunt de nationalitati diferite Nu am mai avut de foarte multi ani un final de sezon ca acest in circuitul ATP, in care nu mai putin de 5 jucatori din top 10, actualmente 3, au acuzat accidentari, anu...
Sezonul regulat din Major League Soccer a luat sfarsit! S-au aflat meciurile din play-off. Portland Timbers si Toronto FC sunt campioanele neincoronate ale celor doua Conferinte Sursa foto: stocklogos.com Duminica seara, cu o intarziere de aproape 30 de minute, au avut loc meciurile din c...
Simona Halep a aflat adversarele din grupa la Turneul Campioanelor Halep nu are meciuri usoare Inaintea turneului de la Singapore, care incheie anul in circuitul WTA, Simona Halep este lider mondial in clasamentul oficial, urmata la 40 puncte de Garbine Muguruza si ...