Amenzile ONJN: Nu vor fi avertismente pentru cei care au pariat la casele ilegale


Update: Se pare ca s-a revenit asupra declaratiei si TOTI jucatorii care au pariat intre 10 si 30 septembrie sunt pasibili de amenda:

„Legislația prevede că toți pariorii care au depus bani în perioada 10-30 septembrie vor fi amendați, chiar și dacă au rulat doar 5 lei. Amenzile sînt între 5.000 de lei și 10.000 de lei”.

Stirea initiala:

Daca ieri va prezentam intr-un articol si primele procese verbale de contraventie ( vezi foto mai jos) iata ca apar si primele declaratii din partea ONJN:

„În baza de date avem undeva la aproximativ 54.000 de persoane care urmează să primească amenzi. Amenzi vor primi doar cei care au pariat peste 5.000 de lei în perioada 10-30 septembrie. Nu se vor aplica nici un fel de avertismente” purtătorul de cuvînd al ONJN, Andreea Iordache, pentru GSP.ro 

onjn-proces-verbal

Desi initial purtatorul de cuvant al insitutiei declarase clar pentru sursa citata ca doar cei care au rulat peste 5000 ron vor primii amenda intre timp situatia s-a schimbat si absolut orice parior care a jucat in acea perioada este pasibil de amenda uriasa, fie chiar daca a pariat numai 5 ron!