Ameninţări cu moartea pentru Januzaj!


Manchester-United-winger-Adnan-Januzaj-has-revealed-he-would-be-happy-to-spend-his-entire-career-at-Old-Trafford.Tânărul fotbalist al lui Manchester United, Adnan Januzaj, trăieşte la intensitate maximă aceste zile după ce a primit mai mult ameninţări cu moartea! Se pare că decizia de a juca pentru naţionala Belgiei i-a înfuriat pe naţionaliştii kosovari şi albanezi, notează Independent.

Adnan Januzaj, în vârstă de 19 ani, putea să aleagă dintre mai multe naţionale, printre care Belgia, Kosovo sau Albania. După mai multe refuzuri, el a ales până la urmă selecţionata antrenată de Marc Wilmots, dar asta doar după accidentarea lui Christian Benteke. Această decizie n-a fost însă pe placul multora; chiar şi colegul său din lotul naţional, Kevin Mirallas, fiind nemulţumit de selecţionarea tânărului Januzaj.

În martie, Januzaj fusese invitat de către oficialii kosovari pentru a juca un meci neoficial, primul după declararea independenţei, însă acesta a refuzat. Din sursele Independent, Januzaj a fost avertizat să nu păşească pe teritoriul lui Kosovo, o ţară recunoscută doar parţial de statele lumii.

articol scris de Raymond Fustos