Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wrexham vs Sheffield United ponturi și pronosticuri 29.01.2023

Duminică, de la ora 18:30, Wrexham și Sheffield United au meci în cadrul șaisprezecimilor Cupei Angliei. Meciul transmis de Pro Arena are loc pe Racecourse Ground din orașul Wrexham.
Wrexham vs Sheffield United
January 29,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wrexham vs Sheffield United

Cu o poftă bună de fotbal la nivel ofensiv, Wrexham și Sheffield s-ar putea să ne ofere acel meci spectaculos pe care toți îl așteptăm atunci când vrem să urmărim un meci. Am câștigat ultimele lor două jocuri, ceea ce mă face să merg mai mult spre un duel cu peste 2.5 goluri, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Wrexham – Sheffield United

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Wrexham

  • Componentă a National League, cea de-a cincea ligă valorică a fotbalului englez și prima unde în componență regăsim și echipe care nu sunt tocmai 100% profesioniste.
  • Totuși, replica ei este una bună, a arătat asta la doar câteva zile în urmă atunci când a dispus cu scorul de 3 la 0 de Gateshead și a rămas lider.
  • Ca un lider adevărat a arătat și în etapa trecută a Cupei Angliei. 4-3 a fost scorul acelei partide contra lui Coventry, unde a evoluat în deplasare și a condus cu 3-1 încă de la pauză.

Echipă probabilă: Howard – Tunnicliffe, Hayden, Tozer, Forde, O Connor, Young, McFadzean – Lee – Palmer, Mullin

Sheffield United

  • În turul anterior al Cupei Angliei, Sheffield United a dispus cu scorul de 2-0 de Millwall. Meciul a fost decis încă de la pauză, totul datorită golurilor înscrise de către Jebbison și Jayden Bogle.
  • Echipa este cât se poate de interesantă, ceea ce reiese și din jocurile pe care le are în Championship și unde recent a trecut cu scorul de 1-0 de Hull City.
  • Drept urmare, cu o serie de nouă meciuri consecutive în care nu a pierdut, Sheffield United ocupă locul al doilea, cu 57 de puncte și are 13 puncte peste locul al treilea ocupat de către Watford.

Echipă probabilă: Foderingham – Ahmedhodzic, Egan, Robinson – Bogle, Berge, Norwood, Osborn, Lowe – Ndiaye, McBurnie

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul englez!

Plasează pariul