Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolves vs Nottingham ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă, de la ora 17:00, Wolverhampton Wanderers și Nottingham Forest se vor duela în etapa 11 din Premier League. Meciul are loc pe Molineaux Stadium.
Wolves vs Nottingham
October 15,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolves vs Nottingham

Regăsim ambele echipe în subsolul clasamentului, însă am decis să merg pe mâna echipei gazdăp pentru că deși marchează puțin, va avea în față o echipă care încasează multe goluri. Drept urmare, victorie Wolves este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Wolves – Nottingham

Câștigă Anglia la handicap (-1.5 goluri) - Cota 1.96⭐
Pariază acum

Wolves

  • Este recunoscută pentru faptul că putem numără pe degetele de la o mână meciurile spectaculoase pe care Wolves le face într-un sezon. Este mai mult obișnuită să pună accentul pe apărare, dar din păcăte pentru ea nu se poate lăuda nici cu un atac bun.
  • Se află pe locul 18, cu 6 puncte, iar în ultimele trei etape nu a reușit să se prezinte la un nivel optim cât să câștige vreun punct.
  • În etapa trecută a jucat cu Chelsea, în deplasare, iar meciul s-a încheiat cu victoria la scor de neprezentare a formației londoneze. Pentru Wolves a fost a treia partidă la rând în care nu a reușit să înscrie.

Nathan Collins și Ruben Neves sunt suspendați, iar Sasa Kajdzic, Raul Jimenez, Chiquinho, Pedro Neto sunt accidentați.

Echipă probabilă: Sa – Semedo, Kilman, Toti, Jonny – Nunes, Moutiho – Traore, Podence, Guedes – Costa

Nottingham

  • Revenirea ei la nivel de primă ligă s-a făcut cu multe probleme și pe care trebuie să le rezolve, deoarece sezonul este lung și cu siguranță va avea probleme.
  • În prezent este pe locul 19, penultimul, cu doar cinci puncte. un singur punct are peste ultima clasată și cu două puncte mai puține decât echipa care se află pe primul loc neutru.
  • După o serie de meciuri în c are a pierdut pe bandă rulantă, Nottingham Forest a reușit ca în etapa trecută să smulgă un punct lui Aston Villa. 1-1 a fost scorul unui duel în care Dennis a deschis scorul după pasa lui Gibbs-White.

Moussa Niakhate, Omar Richards și Jack COlback sunt accidentați.

Echipă probabilă: Henderson – Aurier, Cook, McKenna, Toffolo – Kouyate, Freuler, Yats – Johnson, Dennis, Gibbs-White

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul