Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolves vs Leeds United ponturi pariuri și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă, în data de 18 martie, de la ora 17:00, Wolves și Leeds United, echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, se vor întâlni pe "Molineux Stadium", într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 28 din Premier League.
Wolves vs Leeds United
March 18,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolves vs Leeds United

Wolves este echipa mai bună, atât din punct de vedere al valorii, cât și al parcursului din această stagiune, însă nu vom merge pe mâna sa, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren. Leeds United este oarecum obligată obțină un rezultat pozitiv, așa ne așteptăm dea totul pe teren. Anticipăm un duel cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.44 oferită de agenția de pariuri Betano.

Ponturi Wolves – Leeds United

1 pauză / 1 final - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Wolves

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, fiind fără dubii o echipa mai bună, care are de asemenea și un parcurs mai bun în actuala stagiune, aceasta beneficiind și de avantajul propriului teren, unde ar putea profita din plin de sprijinul fanilor.
  • „Lupii” se găsesc în a doua jumătate a clasamentului, ocupând mai exact locul al 13-lea, cu 27 de puncte, fiind la trei lungimi de zona retrogradării. Cele 27 de partide de campionat le-au adus șapte victorii, șase remize și 14 înfrângeri, în urma acestor confruntări înscriind 20 de goluri, primind 37.
  • Ultima partidă disputată pe teren propriu le-a fost de bun augur pentru cei de la Wolves, aducându-le un succes, aceștia reușind se impună la scor minim în fața lui Tottenham. A urmat însă apoi un eșec în deplasarea de la Newcastle United, pierzând cu 2-1.

ECHIPA PROBABILA: Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Jonny; Lemina, Neves, Moutinho; A.Traore, Jimenez, Podence

Leeds United

  • Din punct de vedere al valorii, este undeva la nivelul adversarei sale, însă are un parcurs mai slab în campionat, motiv pentru care bookmakerii o dau ca outsidera, urmând de asemenea aibă o misiune grea, jucând totuși în deplasare.
  • „Albii” suferă în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul sunt penultimii în clasament, cu 23 de puncte, fiind la un singur punct de locul 17, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Până acum au reușit doar cinci victorii, remizând de opt ori, suferind 13 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 31 de goluri, primind 42.
  • Cei de la Leeds United sunt fără victorie de trei partide, pierzând mai întâi cu Fulham în cupă, pierzând apoi cu Chelsea în campionat, remizând în cele din urmă cu Brighton, tot într-o partidă din Premier League.

ECHIPA PROBABILA: Meslier; Ayling, Koch, Wober, Firpo; Roca, McKennie; Summerville, Aaronson, Harrison; Bamford

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Wolves

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul