Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolves vs Brentford ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Sâmbătă, în data de 15 aprilie, de la ora 17:00, se va juca partida dintre Wolves și Brentford, contând pentru etapa cu numărul 31 din cadrul campionatului englez, urmând să se desfășoare pe "Molineux Stadium", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Wolves vs Brentford
April 15,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolves vs Brentford

Este greu de spus cine se va impune în această confruntare, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante. Ne așteptăm însă la un duel cu goluri, pornind de la premisa ambele vor marca, însă vom paria la siguranță, pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Wolves – Brentford

3-0 Alcaraz - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Wolves

  • Este ușor favorită în această confruntare, însă nu neapărat pentru ar fi echipa mai bună, ci pentru beneficiază de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii vor juca cu siguranță un rol important.
  • „Lupii” nu strălucesc în actuala stagiune, însă, ce-i drept, nici nu aveau așteptări prea mari. În prezent, aceștia se găsesc în a doua jumătate a clasamentului, ocupând mai exact locul al 13-lea, fiind la doar patru puncte de zona retrogradării. Cele 30 de etape de până acum le-au adus opt victorii, șapte remize și 15 înfrângeri, partide în care au marcat doar 24 de goluri, primind 42.
  • Wolves are un moral bun înainte de această confruntare, venind după o victorie extrem de importantă. În ultima rundă de campionat, aceasta s-a impus la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Chelsea, grație golului marcat de Matheus Nunes.

ECHIPA PROBABILA: Sa; Semedo, Kilman, Dawson, Toti; Podence, Gomes, Lemina, Nunes; Cunha, Costa

Brentford

  • Dacă ne raportăm la parcursul din actuala stagiune, am putea spune este echipa mai bună. Trece însă printr-o formă slabă, fiind de asemenea dezavantajată și de faptul joacă în deplasare, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această înfruntare.
  • Oaspeții se găsesc peste adversarii lor în clasamentul din Premier League, ocupând locul al nouălea, fiind la opt puncte distanță de aceștia. Până acum și-au trecut în cont zece victorii și 13 remize, pierzând de șapte ori, în urma acestor partide înscriind 47 de goluri, primind 40.
  • După cum menționam, Brentford traversează o perioadă nefastă, fiind fără victorie de patru partide. Aceasta vine după două înfrângeri, pierzând mai întâi cu 1-0 în deplasarea de la Manchester United, fiind învinsă apoi de Newcastle United cu 1-2 pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Raya; Hickey, Mee, Pinnock, Henry; Jensen, Norgaard, Janelt; Mbeumo, Toney, Wissa

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Wolves

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul