Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolves vs Arsenal ponturi și pronosticuri 12.11.2022

Sâmbătă seara, de la ora 21:45, pe „Molineaux Stadium” din Wolverhampton, Wolves și Arsenal se întâlnesc în runda 16-a din Premier League. Meciul este și la TV, pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.
Wolves vs Arsenal
November 12,2022
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolves vs Arsenal

Premier League rămâne principalul obiectiv al „tunarilor” în acest sezon, ir rezultatele obținute acolo confirmă lucrul acesta. Deși nu îi așteaptă un duel ușor, am să merg pe mâna lor datorită unui joc de echipă greu de văzut la alte formații. Victorie Arsenal este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Wolves – Arsenal

peste 5.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Wolves

  • nouă victorie a „lupilor” i-ar putea ajuta să urce peste linia roșie, având în vedere diferența de dar trei puncte dintre ei și locul 17, ocupat în prezent de Bournemouth.
  • Wolves clar nu traversează o perioadă tocmai reușită, deși tocmai a obținut o victorie împotriva lui Leeds United (1-0), dar în Cupa Ligii Angliei.
  • Campionatul nu este la fel de ușor, iar în ultimele patru etape a suferit trei înfrângeri. Cea mai recentă a fost acel 2-3 cu Brighton, în urma căruia a căzut pe 19, cu doar 10 puncte.

Diego Costa este suspendat, iar Kalajdzic, Raul Jimenez, Chiquinho ș Pedro Neto sunt accidentați.

Echipă probabilă: Sa – Semedo, Collins, Kilman, Bueno – Moutinho, Neves – Hee-Chan, Podence, Traore – Guedes

Arsenal

  • Nivelul lui Arsenal când vine vorba despre campionat este cu totul altul decât ceea ce a arătat în alte competiții. S-a văzut lucrul acesta cu puține zile în urmă, când a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de Brighton, scor 1-3.
  • În cel mai recent joc din campionat lucrurile au fost diferite, iar rezultatele au adus-o pe Arsenal în postura de lider al Premier League, cu 34 de puncte. Are două lungimi peste Manchester City.
  • A punctat bine și în defensivă, are una dintre cele mai bune apărări din campionat, iar după victoria din etapa trecută, 1-0 vs Chelsea, a depășit borna de 30 de goluri înscrise.

Echipă probabilă: Ramsdale – White, Saliba, Megalhaes, Zinchenko – Xhaka, Partey – Saka, ODegaard, Martinelli – Jesus

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul englez!

Plasează pariul