Wolves - Manchester City. Ambele echipe promit spectacol pe Molineux Stadium.

Partida care deschide etapa a 3-a din Premier League este cea dintre Wolverhampton Wanderers și Manchester City, meci programat de la ora 14:30 și care poate fi urmărit pe Eurosport 1. Gazdele vin după un debut destul de slab în BPL, în timp ce campioana se află într-o dispoziție excelentă după victoria răsunătoare din ultima etapă, astfel că lucrurile se vor prezenta destul de interesant în această după amiază pentru ambele echipe.
wolves city

Wolves primește vizita campioanei pe teren propriu și este pregătită să facă un meci mare împotriva acesteia deși casele de pariuri nu prea îi dau multe șanse, dovadă fiind și cota oferită care o clasifică ca outsider al partide. După un sezon excelent în Championship, Wolves își dorea un start la fel de bun și în BPL, dar lucrurile nu s-au desfășurat deloc așa. Lupii lui Nuno Espirito au remizat pe teren propriu contra celor de la Everton în partida de deschidere cu scorul de 2-2 după un joc în care Wolves ar fi trebuit să se impună la final, dar nu din prisma ocaziilor pe care le-a avut ci prin faptul că avea și un om în plus, însă diferența de experiență s-a văzut la acel moment. A urmat apoi deplasarea de la Leicester chiar din etapa trecută unde Wolves nu a mai reușit să scoată nici măcar un punct, pierzând cu scorul de 2-0 și astfel este nevoită să forțeze mai mult în jocul din această după amiază.

Manchester City vine pe Molineux Stadium cu gândul să obțină un nou succes care să o mențină în fruntea primei ligi engleze și după această rundă. Este foarte clar pentru antrenorul spaniol Pep Guardiola obiectivul din acest sezon și anume un nou titlu de campioană, dar cu siguranță acesta nu se va mulțumi cu atât și va forța chiar și pe plan european, dar până acolo trebuie să se concentreze pe campionat unde lucrurile se așează destul de rapid. După câștigarea super cupei Angliei în fața celor de la Chelsea cu scorul de 2-0, în care cetățenii au dominat cap coadă jocul ne oferindu-le nicio șansă londonezilor lui Sarri. A urmat un joc tocmai la Londra, contra celor de la Arsenal, partidă câștigată cu același scor ca în finală, echipa lui Guardiola menținând același ritm de joc care s-a dovedit eficient și de această dată. Descătușarea în ce privește atacul a sosit tocmai etapa trecută când Manchester City a reușit să se impună cu scorul de 6-1 pe teren propriu, oferindu-le fanilor un spectacol grandios.

Atât Wolves cât și Manchester City își doresc să obțină toate cele trei puncte din acest joc, dar gazdele sunt conștiente de diferența colosală de valoare și de experiență față de combatanta din această seară, dar cred în șansa lor până la capăt. De aceea, voi evita pariul pe soliști și voi miza pe un joc cu goluri la fel ca în partidele precedente, pe minim 3 sau chiar 4 dacă cei de la Wolves vor reuși să marcheze în cele din urmă.