Wolves - Everton. Revenire în Premier League după 6 ani de așteptare pentru gazde.

Prima rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Wolves și Everton, joc programat de la ora 17:00 pe Molineux Stadium. Lupii se întorc după 6 ani în Premier League și debutează contra unui brand cu rezonanță în Anglia.
wolves everton

Wolves, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului fapt ce este destul de ciudat deoarece totuși este vorba de o nou-promovată, iar lipsa de experiență își poate spune cuvântul. Formația condusă de la margine de Nuno Espirito a realizat un sezon incredibil în Championship, reușind să promoveze într-un mod destul de categoric, demonstrând de la început și până la final că este cert ca această formație să acceadă în BPL. Antrenorul portughez va încerca să păstreze aceeași atitudine în rândul fotbaliștilor săi, concentrarea și luciditatea fiind principalele lucruri care trebuie să existe cu desăvârșire la un club nou-promovat în Premier League. Perioada de pregătire a fost una relativ bună pentru fotbaliștii lui Wolves care au încercat să se pregătească cât se poate de bine pentru start-ul noului sezon din BPL, mai ales că au avut nevoie de câteva jocuri pentru a integra și noile achiziții. Șefii lui Wolves au adus nu mai puțin de 10 jucători pentru a reuși să se mențină în primul eșalon, dintre aceștia se numără Joao Moutinho,Adama Traore, Jota sau Afobe, cheltuind în jur de 50 de milioane de euro.

Everton, oaspetele acestei partide, vine pe Moulineux Stadium cu gândul să înceapă pozitiv acest nou sezon de Premier League, dar pentru aceasta va avea nevoie și de șansă. Marco Silva este conștient că va fi destul de dificil începutul acesta de campionat , dar are încredere în fotbaliștii săi că vor intra la capacitate maximă cât se poate de repede. Anul trecut se situa pe bancă englezul Allardyce care nu a reușit să prindă niciun loc de cupă europeană părăsind astfel clubul și venind Marco Silva, un antrenor tânăr, de perspectivă, care a uimit lumea cu jocul său la Watford în sezonul trecut și este pregătit să realizeze același lucru și la clubul din Liverpool. Everton a avut o perioadă de pregătire extrem de agitată, ne reușind din păcate să câștige niciun joc amical, dar acest lucru nu îl îngrijorează prea tare pe antrenorul portughez care a observat o dorință din partea jucătorilor săi. Richarlison, Andre Gomes și Mina sunt cele mai importante transferuri realizate de Everton care vor încerca să se integreze cât se poate de repede în filosofia de joc a portughezului.

Cele două formații practică un fotbal destul de ofensiv pe alocuri, cartea contraatacului fiind cea mai bine stăpânită de cei doi antrenori portughezi care vor încerca să se surprindă prin câteva lucruri tactice inedite. Ambele au șanse să marcheze cel puțin odată în această partidă, și mă aștept ca la finalul jocului, niciuna dintre ele să nu sărbătorească victoria.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz